• BIST 9002.34
  • Altın 2960.806
  • Dolar 34.1727
  • Euro 37.0326
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 13 °C

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'DAN KÜRTÜN İLÇESİNE ZİYARET

16.10.2024 12:36
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'DAN KÜRTÜN İLÇESİNE ZİYARET
Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kürtün ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında ilk olarak Kürtün Atatürk İMKB Çok Programlı Lisesi'ni ziyaret eden Doğan, okul idaresiyle bir

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'DAN KÜRTÜN İLÇESİNE ZİYARET

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kürtün ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında ilk olarak Kürtün Atatürk İMKB Çok Programlı Lisesi'ni ziyaret eden Doğan, okul idaresiyle bir araya gelerek fiziki şartlar ve eğitim başarıları hakkında detaylı bilgi aldı. Ardından, sınıf ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerle buluştu.

Ziyaret sırasında öğrencilere, Millî Eğitim Bakanlığı'nın hayata geçireceği yapay zeka destekli "MEBİ" platformu hakkında bilgi veren Doğan, bu platformun eğitimde önemli bir yenilik sağlayacağını ifade etti. "KANKA" isimli sanal asistanın öğrencilere bilgiye hızlı erişim imkanı sunacağını vurgulayan Doğan, öğrencilerin bu asistan aracılığıyla ihtiyaç duydukları bilgilere anında ulaşabileceğini belirtti.

Doğan, ziyaretin devamında öğretmenlerle de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı'nın "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" üzerine açıklamalarda bulunan Doğan, bu modelin insanı merkeze aldığını ve bireylerin zihinsel, duygusal, bedensel, sosyal ve manevi gelişimlerini bir bütün olarak ele aldığını belirtti. Doğan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Hedefimiz iyi insan yetiştirmektir. Bu doğrultuda, milli ve manevi değerlerimizi koruyan, insani değerlere saygılı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi bireyler yetiştirmek için, madde ve mana, akıl ve duygu, nefis ve vicdan dengesiyle eğitim programlarımızı şekillendirdik. Toplumumuzu ve ülkemizi inşa edecek şahsiyetler yetiştirmek, ahlaki bir sorumluluk olarak gördüğümüz bir görevdir.”

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, ziyaretinin devamında Kürtün 15 Temmuz Şehitler Anaokulu, Şehit Taşkın Temel İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu'nu da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul yönetiminden fiziki şartlar ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Doğan, öğrencilerle birebir ilgilenirken, öğretmenlerle de eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik değerlendirmeler yaptı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim