• BIST 9002.34
  • Altın 2960.806
  • Dolar 34.1727
  • Euro 37.0326
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 13 °C

GÜMÜŞHANESPOR'DAN İŞ DÜNYASINA TEŞEKKÜR MESAJI

16.10.2024 12:32
GÜMÜŞHANESPOR'DAN İŞ DÜNYASINA TEŞEKKÜR MESAJI
Gümüşhanespor Yönetim Kurulu, Yenişehir Stadyumu’nun saha kenarlarına reklam vererek kulübe destek sağlayan tüm işletmelere teşekkür mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, işletmelerin katkılarının Gümüşhanespor'un gelişimine ve başarılarına büyük

GÜMÜŞHANESPOR'DAN İŞ DÜNYASINA TEŞEKKÜR MESAJI

Gümüşhanespor Yönetim Kurulu, Yenişehir Stadyumu’nun saha kenarlarına reklam vererek kulübe destek sağlayan tüm işletmelere teşekkür mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, işletmelerin katkılarının Gümüşhanespor'un gelişimine ve başarılarına büyük bir değer kattığı vurgulandı.

Yönetim Kurulu'nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’muzun saha kenarlarına reklam vererek kulübümüze destek sağlayan tüm işletmelerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız. Katkılarınız, kulübümüzün gelişimine ve başarılarına önemli bir değer katmaktadır. Birlikte attığımız bu adımlar, Gümüşhanespor’un hedeflerine ulaşmasında büyük bir motivasyon kaynağıdır."

Reklam alanlarında yer alarak kulübü ve iş dünyasını güçlendiren tüm iş ortaklarına minnettar olduklarını belirten Yönetim Kurulu, iş birliklerinin uzun vadeli ve sürdürülebilir olmasını temenni etti. Açıklamanın devamında, "Gelecek başarılarımızda sizlerin de katkısıyla daha da güçlenerek devam edeceğiz. Gümüşhanespor olarak, iş birliğimizin uzun vadeli ve sürdürülebilir olması dileğiyle, tüm işletmelerimize bir kez daha teşekkür ederiz," ifadeleri yer aldı.

Gümüşhanespor, işletmelerin kulübe sunduğu bu destek sayesinde hem sporun hem de yerel iş dünyasının güçlenmesine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim