• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 12 °C

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME FAALİYETLERİ

11.10.2024 12:19
GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME FAALİYETLERİ
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, çeşitli birimlerin katılımıyla yürüttüğü çalışmalarda geniş çaplı bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine imza attı. Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinliklerle,

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME FAALİYETLERİ

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, çeşitli birimlerin katılımıyla yürüttüğü çalışmalarda geniş çaplı bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine imza attı. Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinliklerle, dolandırıcılık, hırsızlık ve genel güvenlik konularında vatandaşlar ve öğrenciler bilgilendirildi.

Öğrencilere Güvenlik Eğitimleri

Gümüşhane Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü personellerinin de katılımıyla 1078 öğrenciye dolandırıcılık ve hırsızlık konularında bilgilendirme yapıldı. Benzer çalışmalar Gümüşhane Üniversitesi'nde de düzenlendi ve toplamda 3454 öğrenci bu konular hakkında bilinçlendirildi.

Sema Doğan Yaşam Alanı'nda Eğlenceli Etkinlikler

Sema Doğan Yaşam Alanı Sinema Salonları'nda Emniyet personeline yönelik olarak, "Ekip: SİBERAY Güneş Fırtınası" adlı çizgi filmin özel gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından, çocuklar için yüz boyama ve palyaço etkinlikleri düzenlenerek keyifli anlar yaşandı.

Kur'an Kursunda Güvenlik Eğitimi

Lütfi Doğan Kur’an Kursu’na gerçekleştirilen ziyaret kapsamında 50 öğrenciye genel güvenlik ve basit trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yardım Faaliyetleri ve Toplumsal Destek

Toplum Destekli Polislik ekipleri, Yenimahalle Muhtarı ile birlikte tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımları ulaştırdı. Karaer Mahallesi'ndeki halk pazarını ziyaret eden ekipler, esnaf ve vatandaşlara genel güvenlik, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında bilgi vererek broşür dağıttı.

Yaşlılar Günü Etkinlikleri

Karaer Mahallesi ve Zafer Meydanı'nda düzenlenen Yaşlılar Günü etkinliklerinde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen emniyet görevlileri, özellikle telefon dolandırıcılığına karşı uyarılarda bulunarak sorunlarını dinledi.

İl Emniyet Müdürlüğü, bu çalışmalarla toplumun her kesimine ulaşarak güvenlik konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim