• BIST 9002.34
  • Altın 2960.806
  • Dolar 34.1727
  • Euro 37.0326
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 13 °C

GÜMÜŞHANE GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN VALİ AYDIN BARUŞ’A ZİYARET

14.10.2024 12:19
GÜMÜŞHANE GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN VALİ AYDIN BARUŞ’A ZİYARET
Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardı

GÜMÜŞHANE GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN VALİ AYDIN BARUŞ’A ZİYARET

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Gümüşhane İl Temsilcisi Ebuzer Yapar, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Recep Ergin yer aldı. Ziyarette, Gümüşhane basınının durumu, Anadolu basınının karşılaştığı zorluklar ve şehrin gündemindeki konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, yerel basının kamuoyunun doğru ve sağlıklı bilgilendirilmesi açısından önemine dikkat çekti. Vali Baruş, yerel basının sesinin daha güçlü duyulmasının, Gümüşhane’nin gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı.

Cemiyet Başkanı Köprülü’den Destek Vurgusu

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, yerel basının gücünü ve kamuoyunu bilgilendirmedeki rolünü şu sözlerle dile getirdi:
“Gümüşhane’de görev yapan gazeteciler olarak, halkımızı doğru bilgilendirmek ve şehrimizin gelişimine katkı sağlamak adına önemli bir sorumluluk taşıyoruz. Anadolu basını, yerel halkın sesi olma görevini üstlenmiş ve bu süreçte birçok zorlukla karşı karşıya kalmıştır. Sayın Valimizin bu zorlukların farkında olması ve bizlere verdiği destek, çalışmalarımızda bize güç vermektedir. Gümüşhane basını olarak, şehrimizin her alanda ilerlemesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”

KGK İl Temsilcisi Yapar: “Anadolu Basınının Gücü Önemlidir”

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Gümüşhane İl Temsilcisi Ebuzer Yapar ise Anadolu basınının sorunlarına dikkat çekerek şunları kaydetti:
“Anadolu basını, ülkenin dört bir yanında halkın sesi olmaya devam ediyor. Ancak karşılaştığımız ekonomik zorluklar, teknolojik yetersizlikler ve çalışan gazetecilerin hakları konusunda yaşanan sıkıntılar, bizleri zorluyor. Buna rağmen yerel basının gücü ve etkisi küçümsenmemelidir. Gümüşhane’de basın, halkla yöneticiler arasında önemli bir köprü görevi üstlenmektedir. Sayın Valimizle bu konuları paylaşmak ve desteğini almak bizler için çok değerli. Bu ziyaretin, yerel basının gelişimi için bir adım olacağına inanıyoruz.”

Ziyaret sonunda Vali Aydın Baruş, basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman basınla iş birliği içinde olacaklarını belirtti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim