• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 12 °C

BAŞKAN YILMAZ, KELKİTLİLERLE ÇAY SOHBETİNDE BULUŞTU: İLÇEDEKİ PROJELER MASAYA YATIRILDI

18.10.2024 13:09
BAŞKAN YILMAZ, KELKİTLİLERLE ÇAY SOHBETİNDE BULUŞTU: İLÇEDEKİ PROJELER MASAYA YATIRILDI
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe sakinlerinin daveti üzerine katıldığı çay sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet sırasında, hemşehrilerinin taleplerini ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, belediye olarak gerçekleştirdikleri

BAŞKAN YILMAZ, KELKİTLİLERLE ÇAY SOHBETİNDE BULUŞTU: İLÇEDEKİ PROJELER MASAYA YATIRILDI

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe sakinlerinin daveti üzerine katıldığı çay sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet sırasında, hemşehrilerinin taleplerini ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, belediye olarak gerçekleştirdikleri ve gelecekte hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Yılmaz, bu buluşmaların halkla birebir temas kurma açısından çok önemli olduğuna değinerek, “Kıymetli hemşehrilerimizin nazik davetlerine icabet ederek keyifli bir çay sohbeti gerçekleştirdik. İlçemizdeki ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentilerini birinci ağızdan dinleme fırsatı bulduk. Bu tür buluşmalar, bizler için de son derece verimli oluyor. Hemşehrilerimizin ilçemizle ilgili taleplerini yerinde dinlemek, belediyemizin hizmetlerini en iyi şekilde yönlendirmemize yardımcı oluyor. Ayrıca, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili geri dönüşleri almak da bizim için çok kıymetli,” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, ilçede devam eden projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler verdi. Özellikle altyapı, kentsel dönüşüm ve sosyal projelere değinen Yılmaz, yakın zamanda hayata geçecek projelerle ilgili müjdeler verdi. Bunun yanı sıra, eğitim ve gençlik faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmaları da paylaşarak, gençlere yönelik projelerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Nazik davetleri için vatandaşlara teşekkür eden Yılmaz, “Bu tür sıcak buluşmalar, halkımızla bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Her zaman hemşehrilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Nazik davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Başkan Yılmaz, bu buluşmaların ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirterek, ilçede yapılacak yeni projeler için halkın fikirlerine her zaman önem verdiklerini ifade etti. Haber: Ebuzer YAPAR

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim