• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 12 °C

BAŞKAN KESLER’DEN KÖSE’YE MÜJDELİ HABERLER

21.10.2024 12:23
BAŞKAN KESLER’DEN KÖSE’YE MÜJDELİ HABERLER
Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve il, ilçe, belde belediye başkanlarıyla birlikte Çevre Şehircilik Bakanlığı’na gerçekleştirdikleri önemli ziyareti değerlendirdi. Ziyaretin ardınd

BAŞKAN KESLER’DEN KÖSE’YE MÜJDELİ HABERLER

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve il, ilçe, belde belediye başkanlarıyla birlikte Çevre Şehircilik Bakanlığı’na gerçekleştirdikleri önemli ziyareti değerlendirdi. Ziyaretin ardından ilçeye kazandırılacak yeni projeler hakkında bilgi veren Kesler, Köse'nin kalkınması adına büyük adımlar atıldığını ifade etti.

Başkan Kesler, ilçeye sağlanan desteklerin detaylarını paylaştı ve şu açıklamalarda bulundu:

“Belediyemizin ihtiyacı olan bir adet JCB kazıcı yükleyici iş makinesi kazandırıldı. Bu iş makinesi, özellikle altyapı çalışmalarında ve belediye hizmetlerinde ilçemiz için büyük bir kolaylık sağlayacak. Ayrıca, uzun süredir üzerinde çalıştığımız TOKİ konutları projesi de hayata geçiyor. 2026 yılında teslim edilmek üzere 200 adet TOKİ konutu inşa edilecek. Bu konutlar, ilçemizdeki konut ihtiyacını büyük oranda karşılayacak.”

Kesler, ilçede yıllardır çözüme kavuşturulmayı bekleyen arsa devri konusunda da müjdeli haberler verdi:

“2020 yılında rezerv alan ilan ettiğimiz 24 dönümlük arsanın belediyemize devri tamamlandı. Bu alan, belediyemiz tarafından çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik projeler için değerlendirilecek. Ayrıca, ilçemizin üstyapı ihtiyacını karşılayacak şekilde 3 milyon TL hibe ve 3 milyon TL değerinde parke desteği sağlandı. Bu kaynakla birlikte ilçemizin yolları ve meydanları daha modern bir görünüme kavuşacak.”

Başkan Kesler, bu yatırımların ilçenin gelişimi açısından kritik olduğunu belirterek, bu süreçte emeği geçen liderlere ve yetkililere teşekkürlerini iletti:

“Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük’e ve Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilçemize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu işbirliği ve destekle Köse, daha yaşanabilir bir ilçe haline gelecek.”

Köse Belediyesi’nin bu yatırımlarla ilçedeki yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirten Başkan Kesler, projelerin kısa sürede tamamlanması için çalışmalara hızla devam edeceklerini vurguladı. Özellikle TOKİ konutları ve yeni iş makinesi gibi projelerin ilçeye ekonomik ve sosyal katkı sunması bekleniyor. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim